“To je bila ljubezen na prvi pogled! Tina nas je očarala že s prvimi osnutki, s končnim designom pa je naše izdelke dvignila na višjo raven. Postali smo moderni, inovativni, prepoznavni, predvsem pa drugačni od konkurence na trgu. Naša podoba je postala bolj zanimiva tako za kupce, kot tudi za trgovce. Zanimanje ter prodaja sta se strmo povečala!”
Uroš in Valentina Kavčič, znamka UROŠ IN VALENTINA

“Po dolgotrajnem iskanju primernega oblikovalca celostne grafične podobe za naše podjetje, smo se povezali s Tinashe studiom in moramo priznati, da smo se odločili prav. Tina vedno ponudi trendovske rešitve, ki so v koraku s časom in vedno opazne. Tako od nas, kot od naših poslovnih partnerjev, smo naleteli na same pozitivne odzive. Toplo priporočamo!”
Lucija Koželj, marketing KOŽELJ d.o.o.
 
“S studiem Tinashe smo pristopili k zasnovi prenove obstoječe celostne podobe podjetja. S strokovnostjo, odzivnostjo in predvsem odličnimi predlogi smo uspeli ustvariti izgled za katerega lahko rečem, da je izpolnil moja pričakovanja. V studiu poskrbeli tudi za prihodnjo možno nadgradnjo spletnih strani njihovo enostavno posodobitev in vzdrževanje. Ob tem bi se rad zahvalil gospe Tini za trud potrpežljivost in vse predloge, ki so nas pripeljali na cilj. Veselim se vnovičnega sodelovanja.”
Martin Trajanov, direktor GEONOVA d.o.o.
 
“Pri Tini me je že ne začetku pritegnil izjemen občutek za estetiko in domiselnost. Za imidž našega podjetja skrbi že vrsto let od dopisov, kartic, poslovnih daril itd. Glede na to, da smo že imeli oblikovan logotip ter izbrano tipično barvo podjetja je Tina odlično nadaljevala našo zgodbo. Vsi elementi podobe so zajeti v lično, zaključeno celoto, ki vedno pritegnejo pozornost. Odnos je bil vedno korekten, na besedo. Občasno ji pri oblikovanju pustimo proste roke in na koncu smo bili vedno zadovoljni. Všeč mi je, da sledi trendom, a pri tem ohranja poslovni izgled, originalnost ter pridih ženstvenosti. V idejah se čuti njena osebna nota, tista iskrica, ki na koncu doprinese k unikatnosti izdeleka.”
Anja Pejnović, direktorica ROVS d.o.o.
 
“S Tino sva prvič sodelovala že pred leti, med pripravami na najino poroko. Njena strokovnost, prijaznost, hitra odzivnost ter njen edinstven slog so bili glavni razlogi, da sva se odločila za ponovno sodelovanje. Zaupala sva ji izdelavo celostne grafične podobe ter uradne spletne strani plavalne šole. S svojim izjemnim občutkom za estetiko zna strankine želje odlično inkorporirati v unikaten, smiseln in zaključen okvir. Projekt plavalne šole smo odlično usklajevali večinoma na daljavo, kar je bilo za naju, zelo pomembno. Poleg tega Tina uredi tudi za realizacijo projektov tako, da na enem mestu uredite tisk, izberete promocijski material itd., kar vam prihrani veliko časa in še več živcev. Tini se še enkrat zahvaljujeva za takšno predanost in angažiranost ter se že veseliva novih skupnih projektov.”
Tina in Matjaž Markič, GO SWIM plavalna šola
 
“Za nas je Tina ponudila idealno rešitev oblikovanja menija nove kavarne ter pokazala veliko mero strokovnosti na svojem področju. Njena posebnost, ki jo cenimo je, da je takoj prepoznala in prisluhnila našim željam ter rešitev zapakirala v najboljši možen paket. Njen izredno prijazen, topel, a zelo profesionalen pristop, nas je takoj prepričal v sodelovanje s Tinashe studiom. Kot priporočilo vsakomur, ki bi potreboval tovrstno stvoritev, je predvsem njena natančnost, hitrost, držanje dogovorjenega časovnega roka ter dostopnost in ažurna komunikacija. Naše sodelovanje s Tinashe studiom zagotovo ni zaključeno.” 
Petra Erjavec, kavarna PARK SEVENTEEN
 
“Oblikovanje poročnih tiskovin za najine stranke zaupava Tinashe Studiu. Delo opravi strokovno, natančno in točno. Vedno v naše zadovoljstvo. Tina naju spremlja tudi pri pripravi jedilnikov in oblikovanju le teh za najini restavraciji Penzion Kračun in Gostilno Gastuž. Odlično je oblikovala izgled in nama pomagala ustvariti pregledeno, estetsko in zanimivo podobo.”
Luke’s & Ben’s wedding planning, KRAČUN d.o.o.
 
“S Tino poslovno odlično sodelujem že vrsto let in je vedno moje prvo priporočilo vsem mojim strankam (bodočim mladoporočencem). Brez njenih tiskovin si pravzaprav poroke sploh ne znam predstavljati. Svoje delo opravlja profesionalno, hitro in natančno. Da o odličnem oblikovanju sploh ne izgubljam besed.”
Domen Misson, organizator porok AGENCIJA MISSON
 
“Naše izkušnje s Tinashe studiom so več kot izvrstne! Poleg izrednih oblikovalnih rezultatov, smo zelo zadovoljni z njenimi idejami ter izvirnostjo, kot tudi z odzivnostjo in realizacijo! Vsem, ki imajo željo po izvirnem oblikovanju, hitro relizacijo ter doseči več, zelo priporočamo.”
Anžur Vito, direktor DRIL d.o.o.
 
 
 
 

Top of Page